Catering til konfirmation

Catering til konfirmation, en særlig dag at mindes

Konfirmationen – eller i nogle tilfælde non-firmationen – er en særlig dag i de fleste unge menneskers liv. Det er dagen, hvor man traditionelt træder ind i ”de voksnes rækker”.

Der er mange ting, der skal være på plads for at sikre en vellykket fest. Skal du have mad udefra, er ordentlig catering vigtig, da middagen typisk huskes af de fleste gæster.

Konfirmationsfester kan både afholdes som et dags- eller aftenarrangement. Der er derfor mange muligheder, hvad angår valg af middag.

Nogle vælger at servere smørrebrød, andre en lækker buffet og andre igen foretrækker en fin flerretters middag.

Hos Ninas Mad har vi stor erfaring med festmiddage til konfirmationer, og vi rådgiver dig grundigt, så alle muligheder er gennemgået, inden du træffer det endelige valg af menu.

En særlig smagsoplevelse til en særlig konfirmation

Hos Ninas Mad lover vi dig en helt særlig middag til en særlig konfirmation, naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker.

Vi tilbereder alle vores retter fra bunden, gerne med råvarer af egen avl, og ud fra vores store kærlighed til lækker mad. Og det vi ikke producerer selv, køber vi gerne ind hos lokale gårdbutikker, fx gennem Spisekammer Halsnæs. På den måde, kan vi være sikre på, at råvarerne er helt friske.

Vores dygtige køkkenchef Nina har mange års erfaring med spændende sammensætninger og ikke mindst med at få menuerne til både at smage godt og se godt ud.

Menu til konfirmationen, helt efter dine ønsker

Er du i tvivl om, hvad du ønsker serveret til konfirmationen, kan vi naturligvis være behjælpelige med forslag. Du kan også få inspiration i vores årstidsmenuer her.

Hvis du allerede ved, hvad der skal serveres til konfirmationen, tilbereder og anretter vi maden til dig og dine gæster. Så kan du koncentrere dig om konfirmanden og dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.

Catering til konfirmationen - der lever op til dine forventninger

Måske er det første gang, du skal afholde konfirmation, eller måske har du brug for inspiration.

Er det tilfældet, mødes vi gerne til en samtale, hvor vi kan drøfte de forskellige muligheder, så du er ordentligt klædt på til at træffe de helt rigtige valg.

Og uanset om du vælger at servere buffet eller en flere retters menu, lover vi en smagsoplevelse, du bliver tilfreds med

Vi kan også hjælpe, hvis du ønsker en let anretning inden middagen, kage til kaffen, dessert eller søde sager.

Kort sagt sørger vi for alt, der smager godt.

Vi har stor erfaring med catering til konfirmationen

Uanset hvilken type konfirmation, du skal afholde, kan vi stå for cateringen. Vi har mange års erfaring i bagagen og har leveret lækre menuer til utallige glade konfirmander.

Vi tager os af alt, der har med forplejning at gøre, og maden bliver leveret, så den er så godt som lige til at servere.

Skal du afholde konfirmation, og har du spørgsmål, eller ønsker du at mødes til en samtale, så kontakt os i dag.

Hvis du har brug for hjælp

Ring til os på +45 22 71 77 78

Kontakt Strandsegården på mail

Skriv til os på ninasmad@gmail.com