Golfferie på Strandsegård

Drømmer du om en dejlig golfferie, med alt hvad dertil hører, er Strandsegård det perfekte udgangspunkt.

Med flere populære golfbaner i vores umiddelbare nærhed, kan du udfordre dit handicap på forskellige baner, og efter en skøn dag på golfbanen kan du og vennerne kokkerere i ferielejlighedens velindrettede køkken, eller stege en bøf på den store fællesgrill på vores hyggelige gårdsplads, inden I slapper af i de lækre omgivelser i lejligheden eller på den private terrasse med udsigt over mark og eng.

Og hvis det skal være lidt ekstra festligt, kan I krydre aftenen med vores delikate hjemmelavede snaps og likør, der kan købes i vores gårdbutik på den anden side af gårdspladsen.

Lækre ferielejligheder

Vores ferielejligheder er nyistandsatte og indeholder alle de bekvemmeligheder, du har brug for til en vellykket golfferie. Uanset om det bare er dig og din bedste ven, der skal afsted, eller I er en større gruppe, kan vi finde plads til jer.

Vores mindste lejligheder har plads til to personer og den største til 10. Så I kan både dele en lejlighed eller få hver jeres, hvis I foretrækker dette.

Mange golfbaner at vælge mellem

Uanset om du ønsker at spille på en mindre lokal eller en større international golfbane, kan du finde, det du søger indenfor en køreafstand på 20 minutter. Så uanset om dit handicap er højt eller lavt, kan du finde en bane, der kan udfordre dine evner.

Mange golfbaner at vælge mellem

Uanset om du ønsker at spille på en mindre lokal eller en større international golfbane, kan du finde, det du søger indenfor en køreafstand på 20 minutter.

Så uanset om dit handicap er højt eller lavt, kan du finde en bane, der kan udfordre dine evner.

Se et udsnit af golfbaner i omegnen her:
Læs mere om golfbaner i området her

En feriebolig med det bedste fra livet på landet

Med en feriebolig på Strandsegård, oplever du det bedste fra livet på landet. Da værtsparret, Nina og Alex, altid er på gården, kan du altid få hjælp eller støtte, ligesom vi kan give gode råd i forhold til sightseeing, aktuelle udstillinger eller andre muligheder for oplevelser i regionen.

Vi kan hjælpe med Green Fee billetter

Hvis du har brug for hjælp til bestilling af Green Fee billetter, kan vi naturligvis hjælpe.

Vi skal blot vide, hvor og hvornår du ønsker at spille, så tager vi os af bestillingen.

Bestil din golfferie på Strandsegård nu

Der er ingen grund til at vente. Kontakt os nu på os på nedenstående telefon eller send os en email

Hvis du har brug for hjælp

Ring til os på +45 22 71 77 78

Kontakt Strandsegården på mail

Skriv til os på ninasmad@gmail.com