Ferielejligheder udlejes til private & erhverv

Udlejning af ferielejligheder - hele året

Ferielejligheder udlejes til alle formål

Ferielejligheder udlejes - hos os kan du føle dig hjemme, når du er ude. Mangler du et sted at bo, i en kortere eller længere periode, har vi ferielejligheder til alle formål. Så uanset om I er en lille familie, der vil holde sommerferie i smukke, landlige omgivelser eller et større selskab, der mangler overnatning i forbindelse med familiefest på den nærliggende kro, er I velkomne.

Er du håndværker, der mangler et sted at bo, for en længere periode, er vores ferielejligheder det perfekte sted at føle dig hjemme, når du er ude.

Naturskønne omgivelser tæt på by og strand

Strandsegård er beliggende i naturskønne omgivelser. Der er kun 700 m til Roskilde Fjord, hvis du har brug for en hurtig dukkert, ligesom du på bare 20 min. kan komme til den skønne sandstrand i Hundested, der blandt andet er kendt for byens sandskulptur festival, der afholdes hver sommer.

Skal familien besøge hovedstaden, kan Københavns Rådhusplads nås på bare 45 minutters kørsel.

Totalrenoverede ferielejligheder udlejes - alle moderne bekvemmeligheder

På Strandsegård har vi renoveret nogle af vores længer, så de nu indeholder 7 ferielejligheder, som vi lejer ud hele året. De fleste af lejlighederne er helt nyrenoverede.

Vi har 1 lejlighed med plads til 2 personer, 4 lejligheder med plads til 4 personer, 1 lejlighed med plads til 8 personer og 1 lejlighed med plads til 12 personer.

Alle ferielejligheder er udstyret med gratis adgang til Wi-Fi, fladskærms-tv med satellitkanaler, sofa, opholdsområde, veludstyret køkken med spiseplads. Der er køleskab, ovn, mikroovn, komfur, kedel og kaffemaskine til rådighed.

Derudover er badeværelser udstyret med hårtørrer.

Naturskønne arealer og gårdbutik

De udvendige arealer er naturskønne. Vi har udsigt over marker, og der er højt til himlen. Ferielejlighederne ligger i umiddelbar nærhed af vores bærplantage, hvor vi egenproducerer lækre specialiteter lige fra marmelade til likør, der alt sammen sælges i vores autentiske gårdbutik

En feriebolig med det bedste fra livet på landet

Med en feriebolig på Strandsegård, oplever du det bedste fra livet på landet. Værtsparret, Nina og Alex, er som regel på gården. Derfor kan du få hjælp eller støtte, ligesom vi kan hjælpe i forhold til sightseeing, aktuelle udstillinger eller andre muligheder for oplevelser i regionen.

Hyggelige udeområder

I vores hyggelige lukkede gård har vi om sommeren opsat pavilloner, så det på lune sommeraftener er muligt at grille og hygge sig udendørs. Da fællesområdet er i umiddelbar nærhed af lejlighederne, kan du - med hensyntagen til de øvrige beboere - trygt sidde ude, også selvom de små er lagt i seng.

Er du håndværker eller ansat på tidsbestemt kontrakt

Er du håndværker, eller ansat på tidsbestemt kontrakt, er en feriebolig på Strandsegård det oplagte valg. Her kan du - eller I - afhængig af hvor mange I er, få en lejlighed, der passer præcis til det antal personer, I er, og I kan leje ferielejligheden for lige den periode, I har brug for.

Anbefalinger

Thank you, Nina and Alex for your hospitality and for showing us the great attractions in your region, our warmest recommendations.

Hvor er det dejligt at opleve den familiære tone og store imødekommenhed, man mærker som logerende på Strandsegård.
Vi har anbefalet jer til alle vores venner og kommer igen, næste gang vi skal til Sjælland.

Hermed vores varmeste anbefaling af jeres skønne ferieudlejning. Både børn og voksne har nydt opholdet og efter varme dage i hovedstaden, har vi nydt aftendukkerter i fjorden og freden på gården.

Thank you for a nice stay at the farm. I felt very welcome and appreciated the help you gave me regarding my work.
See you again in 2021.

Tak for en dejlig uge på Strandsegård, hele familien har i den grad nydt det.
Selve lejligheden indeholdt alt, vi havde brug for, og vi har nydt aftenerne ved grillen på gårdspladsen.
Vi kommer helt sikkert igen.

Ferie lejligheder

Kontakt os for at få et konkret tilbud på en feriebolig i det tidsrum I skal bruge.

Alle ferielejligheder er nyrenoverede, de er lyse og veludstyrede, og selvom I er flere, kan I altid få hver jeres soveværelse.
Har du spørgsmål eller vil du booke en ferielejlighed, så kontakt os på nedenstående telefon eller send os en email

Hvis du har brug for hjælp

Ring til os på +45 22 71 77 78

Kontakt Strandsegården på mail

Skriv til os på ninasmad@gmail.com