Catering til barnedåb

Barnedåben – babys første store dag

Barnedåben er den første mærkedag i barnets liv. Og selvom barnet næppe selv husker noget fra dagen, bruger de fleste forældre både tid og ressourcer på at sørge for, at den bliver mindeværdig.

Barnedåb afholdes typisk tidligt på dagen, og der er derfor mange muligheder, hvad angår valg af mad. Der kan både serveres brunch, buffet samt kold eller varm middag. Og nogle vælger endda at afholde festen om aftenen, så mulighederne er mange. Hos Ninas Mad har vi stor erfaring med forplejning til barnedåb. Derfor kan vi rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til det arrangement, du har i tankerne.

Vi lover dig en fin smagsoplevelse til barnedåben

Hos Ninas Mad sørger vi for velsmagende og spændende mad til barnedåben.

Vi tilbereder alle vores retter fra bunden og med kærlighed til mad. Vores køkkenchef er kreativ i sammensætninger af råvarer og ved samtidig, hvordan maden skal præsenteres for at være mest indbydende.

Og når vi ikke anvender råvarer af egen avl, indkøber vi dem gennem lokale gårdbutikker fra Spisekammer Halsnæs. Så de er helt friske, når de kommer på bordet.

Vi sammensætter menuen til barnedåben, som du ønsker den

Er du i tvivl om, hvilken menu du ønsker serveret til barnedåben, hjælper vi naturligvis med forslag, men du kan også finde inspiration i vores faste menuer her.

Har du allerede menuen til barnedåben på plads, tilbereder og anretter vi den til dig og dine gæster, nemmere bliver det ikke.

Catering til barnedåben, planlagt ned i mindste detalje

Hvis det er første gang, du skal afholde barnedåb, eller du har brug for inspiration, afholder vi gerne et møde, hvor vi gennemgår de forskellige muligheder. På denne måde får vi sammensat en menu til barnedåben, der bliver helt som du ønsker den.

Du kan selv bestemme, om du vil servere brunch, buffet eller en middag, der kan anrettes på tallerkener. Vi kan også være behjælpelige, hvis du ønsker en let servering, kage til kaffen, dessert eller søde sager. Kort fortalt kan vi tage os af alt, der smager godt.

Vi har mange års erfaring med catering til barnedåben

Uanset hvilken type barnedåb, du har i tankerne, kan vi stå for cateringen, og vi har mange års erfaring og utallige glade kunder i bagagen.

Vi sørger for alt det praktiske, og maden bliver leveret, så den er næsten lige til at servere, nemmere bliver det ikke.

Skal du afholde barnedåb, og har du spørgsmål, eller ønsker du at booke tid til en samtale, så kontakt os gerne.

Hvis du har brug for hjælp

Ring til os på +45 22 71 77 78

Kontakt Strandsegården på mail

Skriv til os på ninasmad@gmail.com